Vernieuwing applicatie voor iWlz-berichtenverkeer: definitieve datum bekend

Eerder las u dat het vernieuwen van de applicatie waarmee het iWlz-berichtenverkeer wordt uitgevoerd, was uitgesteld. Er is inmiddels een nieuwe datum bekend voor de vernieuwing van deze applicatie: van 11 tot en met 15 oktober 2023. Wat dit voor u als zorgaanbieder betekent, leest u in dit bericht.

21 september 2023

Verwerking berichten

Op 11 oktober bouwen wij de verwerking van berichten af. Om 12.00 uur die dag stopt het berichtenverkeer. Daarna ontvangt u van ons alleen nog retourberichten. Berichten die u vanaf 11 oktober na 12.00 uur aanlevert, worden pas op 16 oktober 2023 verwerkt. Het berichtenverkeer blijft voor u dus wel beschikbaar en u kunt berichten via VECOZO gewoon blijven aanleveren.

Notitieverkeer

In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen notities tijdens de vernieuwing van ons administratiesysteem wel worden verstuurd. Deze komen gewoon bij ons binnen. Wij zien uw notities echter pas op 16 oktober. Het duurt daardoor dus langer dan normaal voor u een reactie van ons krijgt. Houd u hier rekening mee?

Ketenpartners geïnformeerd

Onze belangrijkste ketenpartners (collega zorgkantoren, CAK, SVB, CIZ) zijn inmiddels middels een schrijven op de hoogte gebracht van bovenstaande.

Telefonische bereikbaarheid

Vanaf 11 oktober 16:00 uur tot en met 13 oktober 2023 zijn de afdelingen Zorgadvies en de Helpdesk iWlz telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 16 oktober kunt u vanaf 09:00 uur weer telefonisch contact met ons opnemen.