Zorgatlas

De Zorgatlas is een landelijke zoekmachine voor de langdurige zorg waarop zorgaanbieders en zorgzoekenden elkaar kunnen vinden. In de Zorgatlas staan zorgaanbieders waarmee de zorgkantoren een overeenkomst hebben gesloten voor het leveren van Wlz-zorg in natura.

Cliƫnten en hun naasten, cliƫntondersteuners of zorgbemiddelaars kunnen via verschillende zoekcriteria informatie vinden over het beschikbare zorgaanbod in de buurt of in een gewenste regio. Met de detailinformatie krijgen zij alvast een indruk van uw locatie(s), bijvoorbeeld over de ligging en de aanwezige zorg en voorzieningen. Zo kan iemand beter bepalen of de zorg die uw organisatie biedt, goed bij hem of haar past.

Registreren voor de Zorgatlas

Heeft u kort geleden een contract met ons afgesloten? Dan ontvangt u een registratiecode waarmee u kunt inloggen en uw gegevens kunt vullen in de Zorgatlas. Heeft u deze registratiecode niet ontvangen of bent u deze kwijt? Vraag dan de registratiecode op.

Uw vermelding in de Zorgatlas

Hoe uitgebreider u de gegevens over uw organisatie vult in de beheeromgeving van de Zorgatlas, des te beter het zorgaanbod van uw organisatie wordt gevonden.

Uw gegevens wijzigen in de Zorgatlas

  • Klopt bepaalde informatie niet (meer) of wilt u informatie aanvullen of wijzigen?
    Log dan met uw account in op de beheeromgeving van de Zorgatlas. In de Zorgatlas staat een uitgebreide handleiding die u hiervoor kunt gebruiken. De handleiding leidt u stap voor stap door de (beheeromgeving van de) Zorgatlas.

  • Wijzigt de naam, het adres of het bankrekeningnummer van uw organisatie?
    Informeer uw zorginkoper hier dan altijd over. Het bankrekeningnummer van uw organisatie vult u nooit in de Zorgatlas.

  • Heeft u vragen of wilt u meer weten over het actualiseren van uw zorgaanbodgegevens?
    Neem contact op met onze afdeling Zorgadministratie.

Ga naar de Zorgatlas

Afdeling Zorgadministratie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het actualiseren van uw zorgaanbodgegevens?