CZ zorgkantoor ondersteunt strijkorkest Kamerata Zuid met 'Grijs Gedraaid'

'Grijs Gedraaid’ is een uniek programma voor ouderen waarbij muziek, beweging, creatie en onderlinge ontmoeting centraal staan. Leeftijd of eventuele lichamelijke beperkingen vormen geen belemmering: iedereen kan meedoen. CZ zorgkantoor draagt dit initiatief een warm hart toe. Muziek in combinatie met bewegen en sociale contacten. Met als doel ouderen, vooral degenen die niet zelf al veel naar het theater gaan, een avondje uit te bieden en tegelijkertijd in contact te brengen met anderen (bestrijden eenzaamheid) en te laten bewegen.

1 april 2022

Concert

CZ zorgkantoor draagt dit initiatief een warm hart toe. Muziek in combinatie met bewegen en sociale contacten. Met als doel ouderen, vooral degenen die niet zelf al veel naar het theater gaan, een avondje uit te bieden en tegelijkertijd in contact te brengen met anderen (bestrijden eenzaamheid) en te laten bewegen.

Opname

Vanwege de coronamaatregelen van vorig jaar heeft Kamerata een concert opgenomen. Met o.a. de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers maar ook met de bekende hoogleraar Erik Scherder, tevens een klassiek zanger en dansleraar. Dit concert is beschikbaar voor verpleeghuizen. Die kunnen dit dus geheel kosteloos laten zien aan bewoners zodat deze, zonder de deur uit te hoeven, toch een leuk concert kunnen ervaren. Dit concert is via deze link te vinden: .