Save the date: webinar ‘Ouderenzorg 4.0'

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling. Met de afgelopen periode nog vers in ons geheugen is de behoefte aan innovatieve zorgverlening in een versnelling gekomen. Juist nu is het belangrijk om te kijken naar hoe innovatie kan bij bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

Welke stappen kunt u hierin zetten als zorgaanbieder? Wat hebben we geleerd van de afgelopen periode? En hoe houden we de zorg toegankelijk en persoonsgericht? Denk en praat erover mee tijdens ons webinar op 24 november. En laat u inspireren!

26 augustus 2020

Programma preview

Tijdens het webinar geven we inspirerende sprekers het woord. Zo vertellen bestuurders hoe zij binnen hun organisatie met innovatie aan de slag gingen. En geven innovators een kijkje in hun keuken. Ook organiseren we interactieve workshops waarin verschillende innovatiethema’s aan bod komen. Kortom, een programma met tips, tools én inspiratie om in uw eigen dagelijkse praktijk toe te passen!

Reserveer alvast in uw agenda!

Het webinar ‘Ouderenzorg 4.0’ vindt plaats op dinsdag 24 november en is bedoeld voor bestuurders van V&V-organisaties die actief zijn in onze zorgkantoorregio’s. En is er een innovatie manager of medewerker binnen uw organisatie actief? Dan is hij of zij natuurlijk van harte welkom om ook aan te sluiten. Reserveer de datum alvast in uw agenda! De uitnodiging en het programma worden in oktober verstuurd. In deze uitnodiging vindt u ook de mogelijkheid om u vanaf dat moment online aan te melden.

Hebt u vragen?

Neemt u gerust contact op met Anne Sophie Vogelaar.

Naar boven