Regel uw zorg makkelijk in het PGB Portaal

Zeeland, West-Brabant en Zuid-Hollandse eilanden

Hebt u een pgb en woont u in Zeeland, West-Brabant of Zuid-Hollandse eilanden? Of bent u zorgverlener voor iemand met een pgb die in een van deze regio’s woont? Dan regelt u al uw pgb-zaken makkelijk online via het PGB Portaal.

Veelgestelde vragen

Op mijnpgb.nl staan veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over de werking en het gebruik van het PGB Portaal en de wijze van declareren.

De voordelen op een rij

 • Alles op één plek
  Geen gedoe meer met papieren en post. In het portaal staat alles wat u nodig hebt om uw pgb goed te regelen overzichtelijk bij elkaar.

 • Zorgovereenkomsten digitaal opstellen
  U kunt zorgovereenkomsten digitaal opstellen en ondertekenen. En stuurt ze met één druk op de knop naar uw zorgverlener of zorgkantoor. Dat scheelt veel tijd.

 • Meer gemak, minder fouten
  U hoeft uw gegevens niet iedere keer opnieuw in te vullen en te controleren. Dat doet het portaal voor u. Dat scheelt werk en voorkomt fouten.

 • Alle partijen in hetzelfde portaal
  Budgethouders, zorgverleners en het zorgkantoor werken allemaal in PGB Portaal. Geen zorgen: iedereen kan alleen bij de gegevens die hij echt nodig heeft.

Log in en ontdek het gemak

Ga naar het PGB Portaal en log veilig in met uw DigiD. Of lees eerst meer informatie over het PGB Portaal in de folder.

Downloads voor het PGB Portaal

Alleen te gebruiken wanneer u met het PGB Portaal werkt

Zorgbeschrijving PGB Portaal CZ zorgkantoor

Brochure 'Zelf uw zorg inkopen in 6 stappen'

Handleiding PGB Portaal
Met uitleg over inloggen, een zorgovereenkomst opstellen met uw zorgverlener en zorg declareren in het PGB Portaal.

Zorgovereenkomsten vindt u op de website van mijnpgb.nl

Voor de overige formulieren die u nodig hebt, kunt u gebruik blijven maken van de formulieren die u vindt op de website van de SVB.

Als u op papier wilt blijven werken, gebruik dan het nieuwe formulier Zorgbeschrijving van CZ zorgkantoor. En de nieuwe zorgovereenkomst formulieren van de SVB via de pagina 'Formulieren' op mijnpgb.nl.

Het PGB Portaal is ontwikkeld in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Per Saldo, de Sociale Verzekeringsbank (SVB), zorgkantoren en gemeenten.

Vragen over het PGB Portaal

Hebt u een vraag over het PGB Portaal? Neem contact met ons op.

Naar boven