Regel uw zorg makkelijk in het PGB Portaal

Heeft u een pgb en woont u in een van onze zorgkantoorregio’s? Of bent u zorgverlener voor iemand met een pgb die in een van deze regio’s woont? Dan regelt u al uw pgb-zaken makkelijk online via het PGB Portaal.

Het PGB Portaal is uw eigen digitale plek. Eén plek om uw volledige pgb-administratie te beheren. Ook uw zorgverlener, zorgkantoor en de SVB werken in het portaal. Iedereen een eigen digitale omgeving. Het werkt snel, makkelijk, overzichtelijk en veilig. En fouten maken, daar is minder kans op.

De voordelen op een rij

 • Alles op één plek
  Geen gedoe meer met papieren en post. In het portaal staat alles wat u nodig hebt om uw pgb goed te regelen overzichtelijk bij elkaar.

 • Zorgovereenkomsten digitaal opstellen
  U kunt zorgovereenkomsten digitaal opstellen en ondertekenen. En stuurt ze met één druk op de knop naar uw zorgverlener of zorgkantoor. Dat scheelt veel tijd.

 • Meer gemak, minder fouten
  U hoeft uw gegevens niet iedere keer opnieuw in te vullen en te controleren. Dat doet het portaal voor u. Dat scheelt werk en voorkomt fouten.

 • Alle partijen in hetzelfde portaal
  Budgethouders, zorgverleners en het zorgkantoor werken allemaal in PGB Portaal. Geen zorgen: iedereen kan alleen bij de gegevens die hij echt nodig heeft.

Log in en ontdek het gemak

Ga naar het PGB Portaal en log veilig in met uw DigiD. Of lees eerst meer informatie over het PGB Portaal in de folder. U kunt ook de uitlegvideo's bekijken over het PGB Portaal. Lees ook de ervaringsverhalen van budgethouders, vertegenwoordigers en zorgverleners in de nieuwsbrief.

Maakt u nog geen gebruik van het PGB Portaal?

U kunt pas werken met het PGB Portaal als u daarover een brief heeft ontvangen van ons. Sommige budgethouders kunnen nog geen gebruik maken van het PGB Portaal vanwege technische redenen. Wij informeren u wanneer u wel gebruik kunt maken van het PGB Portaal.

Downloads voor het PGB Portaal

Alleen te gebruiken wanneer u met het PGB Portaal werkt

Zorgbeschrijving PGB Portaal CZ zorgkantoor 

Handleiding PGB Portaal
Met uitleg over inloggen, een zorgovereenkomst opstellen met uw zorgverlener en zorg declareren in het PGB Portaal.

Zorgovereenkomsten vindt u op de website van mijnpgb.nl

Voor de overige formulieren die u nodig hebt, kunt u gebruik blijven maken van de formulieren die u vindt op de website van de SVB.

Op papier blijven werken

Als u op papier wilt blijven werken, gebruik dan het formulier Zorgbeschrijving van CZ zorgkantoor. En de nieuwe zorgovereenkomst formulieren van de SVB via de pagina 'Formulieren' op mijnpgb.nl.

Vragen over het PGB Portaal

Hebt u een vraag over het PGB Portaal? Neem contact met ons op.

Naar boven