Nieuw: regel uw zorg makkelijk in het PGB Portaal

Regio Zeeland

Bent u zorgaanbieder in Zeeland en hebt u een cliënt met een pgb? Dan kunt u (vanaf 10 september) al uw pgb-zaken makkelijk online regelen via het PGB Portaal.

Zo werkt het

 1. Log in met uw VECOZO-certificaat

 2. Regel en beheer de pgb-zaken van uw cliënten

De voordelen voor u

 • Alle partijen in hetzelfde portaal
  Budgethouders, zorgaanbieders en het zorgkantoor werken allemaal in PGB Portaal. Zo kan iedereen bij de gegevens die hij nodig heeft.

 • Zorgovereenkomsten digitaal opstellen
  U kunt zorgovereenkomsten digitaal opstellen en ondertekenen. En stuurt ze met één druk op de knop (terug) naar uw cliënt of zorgkantoor. Dat scheelt veel tijd.

 • Snel declareren
  U declareert digitaal en verzendt de declaratie digitaal naar uw cliënt. Is uw cliënt akkoord? Dan vindt de uitbetaling snel plaats. Ook handig: u hebt altijd zicht op de actuele stand van uw declaraties.

 • Meer gemak, minder fouten
  Alle gegevens van uw cliënten staan overzichtelijk bij elkaar. En u hoeft de gegevens niet meer iedere keer opnieuw in te vullen en te controleren. Dat doet het portaal voor u. Dat scheelt werk en voorkomt fouten.

Andere regio's

Levert u ook zorg aan budgethouders in een andere regio van CZ zorgkantoor? Dan blijft u, samen met hen, nog op papier werken. Wij laten u weten wanneer ook zij gebruik kunnen gaan maken van het PGB Portaal.

Veelgestelde vragen

Kijk of uw vraag in het overzicht met veelgestelde vragen staat. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Vragen over het PGB Portaal

Hebt u een vraag over het PGB Portaal? Neem contact met ons op.