Webinar over VanThuisUit: uniek concept tussen thuis en verpleeghuis

VanThuisUit. Een uniek zorgconcept gericht op activering en ondersteuning van ouderen bij het leiden van een zo zelfstandig mogelijk leven thuis, in de eigen omgeving.

15 februari 2023

Georganiseerd zowel vanuit een Dag en Doe-centrum als in hun eigen omgeving, leren ouderen om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven en voor zichzelf te zorgen. Met de hulp en expertise van een team professionele medewerkers en de inzet van technologie.

Doelstelling van VanThuisUit is namelijk om ouderen te helpen de regie over het leven zoveel mogelijk in eigen hand te houden en hen te ondersteunen bij het leiden van een zo zelfstandig, betekenisvol en plezierig mogelijk leven. En om de zorgvraag en de gang naar het verpleeghuis af te remmen.;

Kennismaken met VanThuisUit? Vragen? Neem deel aan het webinar op 2 maart a.s.

VanThuisUit is een initiatief van de coalitie tussen CZ zorgkantoor, zorgverzekeraar CZ en tanteLouise dat wordt uitgevoerd onder de naam ThuisWaarts. ThuisWaarts initieert en ondersteunt vernieuwende concepten in ouderenzorg die - bij gebleken succes - opgeschaald worden naar regionaal en landelijk niveau.

Om collega’s en (zorg)professionals kennis te laten maken met VanThuisUit, organiseren we op donderdag 2 maart van 15.00 uur - 16.00 uur een webinar, waarvoor we je bij deze van harte uitnodigen.

Wat staat er op het programma?

Dagvoorzitter Simone van Trier bevraagt gasten over de motivatie achter VanThuisUit en wat het nieuwe concept precies inhoudt. Daarbij zal zij ook kritische vragen stellen: wat gaat dit nu daadwerkelijk opleveren voor de verlichting van de druk op (toekomstige) ouderenzorg?

Meekijken en meedoen? Meld je eenvoudig aan

Heb je interesse in VanThuisUit? Meld je nu aan via e-mail. Iedereen is welkom!

Naar boven