Save the date: webinar ‘Toekomstbestendig innoveren’

Webinar ‘Toekomstbestendig innoveren: samenwerken en inspireren’

De zorg is volop in ontwikkeling. Waarbij de behoefte aan innovatieve zorgverlening de afgelopen periode in een versnelling is gekomen. Ook zien we met de blik vooruit de zorgbehoefte stijgen. Dat brengt uitdagingen met zich mee op onder andere personele bezetting en financiële middelen. Juist nu is het belangrijk om samen te kijken naar hoe technologische innovatie op meerdere fronten kan bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

25 november 2021

Welke stappen kunt u hierin als G(G)Z-zorgaanbieder zetten? Hoe houden we de zorg toegankelijk en persoonsgericht? En wat kunnen we daarbij aan de hand van goede voorbeelden van elkaar leren? Denk en praat erover mee tijdens ons webinar op 27 januari 2022. En laat u inspireren!

Programma preview

Tijdens het webinar komen o.a. sprekers aan het woord die u meenemen in hoe zij binnen hun organisatie met technologische innovatie aan de slag zijn. Ook geven innovators een kijkje in hun keuken. Rode draad van het webinar is om samen van gedachten wisselen over hoe technologische innovatie kan bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

Reserveer 27 januari alvast in uw agenda!

Het webinar vindt plaats op donderdagochtend 27 januari 2022 en is bedoeld voor bestuurders van GZ en GGZ-organisaties die actief zijn in onze zorgkantoorregio’s. En is er een innovatiespecialist binnen uw organisatie werkzaam? Dan is hij of zij natuurlijk van harte welkom om ook aan te sluiten. Reserveer de datum alvast in uw agenda! De uitnodiging en het programma ontvangt u in december. In deze uitnodiging vindt u ook de mogelijkheid om u vanaf dat moment online aan te melden.

Heeft u vragen?

Neemt u gerust per e-mail contact met ons op.

Naar boven