Nieuw: regel uw zorg makkelijk in het PGB Portaal

In het PGB Portaal regelt u alles rondom uw pgb zelf.

Regio Zuid-Hollandse eilanden en regio West-Brabant

Hebt u een pgb en woont u in regio Zuid-Hollandse eilanden of regio West-Brabant? Of bent u zorgverlener voor iemand met een pgb die in een van deze regio’s woont? Dan regelt u vanaf 5 november 2019 al uw pgb-zaken voortaan makkelijk online via het PGB Portaal.

Regio Zeeland

Hebt u een pgb en woont u in Zeeland? Of bent u zorgverlener voor iemand met een pgb die in Zeeland woont? Dan hebt u sinds 10 september 2019 al toegang tot het PGB Portaal en regelt u al uw pgb-zaken makkelijk online.

Veelgestelde vragen

Kijk of uw vraag in het overzicht met veelgestelde vragen staat. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via 088 555 70 65.

De voordelen op een rij

 • Alles op één plek
  Geen gedoe meer met papieren en post. In het portaal staat alles wat u nodig hebt om uw pgb goed te regelen overzichtelijk bij elkaar.

 • Zorgovereenkomsten digitaal opstellen
  U kunt zorgovereenkomsten digitaal opstellen en ondertekenen. En stuurt ze met één druk op de knop naar uw zorgverlener of zorgkantoor. Dat scheelt veel tijd.

 • U ziet meteen of uw declaratie is goedgekeurd
  Het portaal controleert meteen of uw declaratie klopt met de afspraken uit uw zorgovereenkomst. En hoeveel budget u nog over hebt na de declaratie of de uitbetaling van het maandloon.

 • Meer gemak, minder fouten
  U hoeft uw gegevens niet iedere keer opnieuw in te vullen en te controleren. Dat doet het portaal voor u. Dat scheelt werk en voorkomt fouten.

 • Alle partijen in hetzelfde portaal
  Budgethouders, zorgverleners en het zorgkantoor werken allemaal in PGB Portaal. Geen zorgen: iedereen kan alleen bij de gegevens die hij echt nodig heeft.

Log in en ontdek het gemak

Ga naar het PGB Portaal en log veilig in met uw DigiD. Of lees eerst meer informatie over het PGB Portaal.

Downloads voor het PGB Portaal

Alleen te gebruiken wanneer u met het PGB Portaal werkt

Zorgbeschrijving PGB Portaal CZ zorgkantoor

Brochure 'Zelf uw zorg inkopen in 6 stappen'

Voor de overige formulieren die u nodig hebt, kunt u gebruik blijven maken van de formulieren die u vindt op de website van de SVB.

Als u op papier wilt blijven werken, gebruik dan het nieuwe formulier Zorgbeschrijving van CZ zorgkantoor. En de nieuwe zorgovereenkomst formulieren van de SVB via entreepgb.nl.

Het PGB Portaal is ontwikkeld in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Per Saldo, de Sociale Verzekeringsbank (SVB), zorgkantoren en gemeenten.

Vragen over het PGB Portaal

Hebt u een vraag over het PGB Portaal? Neem contact met ons op.