Vragen over langdurige zorg? Kom naar ons spreekuur

Hebt u, of heeft uw naaste, langdurig, intensieve zorg nodig? Dan hebt u waarschijnlijk vragen. En dat is helemaal niet vreemd. Er komt veel op u af.

Een persoonlijk gesprek tijdens ons spreekuur kan in dat geval uitkomst bieden. Onze zorgadviseurs gaan met u in gesprek en geven antwoord op al uw vragen over langdurige zorg, ook als u niet verzekerd bent bij CZ. Zodat u bij het regelen van de zorg weet wat u mag verwachten en de juiste keuzes maakt.

Let op: Geen spreekuren in verband met het coronavirus

Bij CZ zorgkantoor staan de gezondheid en veiligheid van onze cliƫnten en hun naasten, zorgaanbieders en onze medewerkers voorop. Als gevolg van het coronavirus betekent dit, dat onze spreekuren de komende tijd niet doorgaan. Wij hopen op uw begrip.

Wij helpen u bij het vinden én regelen van zorg die bij ú past

Tijdens het spreekuur kunt u bij ons terecht met al uw vragen over langdurige zorg. Weet u bijvoorbeeld niet:

  • waar u moet beginnen met het regelen van langdurige zorg? 
  • wat u allemaal moet regelen en met wie? 
  • waar u recht op hebt maar ook waaraan u moet voldoen? 
  • welke zorgkeuzes u hebt en bij welke zorgaanbieder u de best passende zorg vindt? 

Wat uw vraag over langdurige zorg ook is, wij zijn er om u te adviseren en te ondersteunen bij het regelen van de zorg.

Over ons spreekuur

Hebt u behoefte aan een persoonlijk gesprek met één van onze zorgadviseurs? Wij nemen graag ruim de tijd voor u, zodat er voldoende gelegenheid is om samen het gesprek te voeren. Daarom plannen wij een afspraak met u in voor ons spreekuur. U neemt daarvoor contact op met onze afdeling Zorgadvies.

Waar vindt het spreekuur plaats?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden wij onze spreekuren op verschillende locaties. In Eindhoven, Tilburg, Breda, Sittard, Goes en Den Haag zitten onze medewerkers voor u klaar. Bel ons en geef uw voorkeurslocatie aan. We bespreken dan de mogelijkheden op korte termijn en stemmen met u af op welke locatie bij u in de buurt de afspraak plaatsvindt.

Contact met onze afdeling Zorgadvies

Hebt u een vraag aan de afdeling Zorgadvies? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar en adviseren u graag.

Naar boven